Conjunt de condicions que tenen per objecte garantir les necessàries qualitats sanitàries dels aliments perquè siguin nutritius, d'aspecte agradable, nets i exempts d'agents nocius. [...]
Dieta constituïda per aminoàcids lliures i un mínim de greixos en forma d'àcids grassos essencials. Ha estat substituïda per les dietes oligomèriques, les quals posseeixen una millor absorció, una osmolaritat menor i un sabor més agradable. [...]
Planta herbàcia anual, de la família de les compostes, de fins a 1 m d'alçada. Les flors contenen terpens diversos i altres essències que li donen una aroma forta, poc agradable. Hom les hi ha atribuït propietats antifúngiques, antisèptiques i insecticides. [...]
3,4-metilendioxibenzaldehid, aldehid aromàtic bicíclic, de fórmula C8H6O3, d'olor agradable de flors, particularment d'heliotropi. És emprat com a aromatitzant i en la composició de bronzejadors; també és emprat com a pediculicida. [...]
7-metil-3-metilen-1,6-octadiè, de fórmula C10H16; és un monoterpè acíclic d'olor agradable que es troba en els olis de berbena, llúpol i llorer en la seva varietat isomèrica ß És emprat en perfumeria i farmàcia com a agent odorant. [...]
urea, edulcorant artificial de fórmula C9H12N2O2. El seu poder edulcorant és de 200 a 250 vegades superior al del sucre (sacarosa). Tot i que aquest valor és inferior al que presenta la sacarina, l'avantatja pel gust dolç, més agradable. [...]
als efectes psicoactius, l'estat anímic de l'individu i l'entorn social en el moment del consum. Els efectes de la inhalació de la substància són gairebé immediats: sensació de flotació, laxitud agradable, eufòria i volubilitat, acompanyada sovint d'hiperestèsia sensorial. Si el consum s' [...]